Pivovar Faltus Česká Třebová

pivovar-faltus-ceska-trebovaDalší ochutnávka pro pivní znalce i nebojácné experimentátory je z Pivovaru Faltus Česká Třebová :
Kohout 11° světlý ležák, obsah alkoholu 4,5 % obj.. Pivo zlatohnědé barvy s bohatou stabilní pěnou. Je charakteristické vyváženou hořkostí a lahodnou plností, je vařeno z třech druhů sladů a třech druhů chmelů. Nefiltrovaný, nepasterovaný.
Kryštof 16° polotmavý speciál, obsah alkoholu 6,3 %, pivo s barvou lesního medu a výraznou karamelovou plnou chutí a příjemnou hořkostí, vařeno ze třech druhů sladů a třech druhů chmelů. Je charakteristické velmi bohatou pěnou s velvetovým efektem a silným řízem. Právě bohatá pěna a vyšší obsah alkoholu dotvářejí jeho výjimečnost. Nefiltrovaný, nepasterovaný.
Vladimír 12° Ginger Beer (zázvorové pivo) – ochucený ležák, obsah alkoholu 5%. Pivo zlatavé barvy s jemnou hořkostí a zázvorovou příchutí s nádechem ovocného tónu. Pivo je vařeno ze třech druhů sladů a třech druhů chmelů a z čerstvého zázvoru. Zdravý osvěžující nápoj lahodné chuti, který nadchne nejen příznivce ochucených piv. Nefiltrovaný, nepasterovaný.
Tak co, ochutnáte?
Jamajka